2010   2000   1990   1980   1970   1960   1950
Mäntyharju Espoo Hollola

Lahteen valmistuu kolme uutta rivitaloa!

 

Yhtiöllämme on pitkä kokemus perustajaurakoinnista ja uusimmat tulevat kodit rakentuvat Lahteen.Välittäjänä toimii Lahden Laatuneliöt LKV.

Ennakkomarkkinoinnissa yksikerroksisia rivitaloja Kytölään Alasenjärven rannan läheisyyteen, omalle 6 536m² tontille kolme MAALÄMMÖLLÄ lämpiävää rivitaloa. Yhteensä 16 asuntoa 56,5m², 68m² ja 80m². Asuntojen terassit aukeavat länteen, etelään ja lounaaseen. Huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, nopea tiedonsiirron mahdollistava yleiskaapelointiverkko. Holman palvelut 2km ja keskustaan vain 5km. Takkulan Golf kenttä myös lähellä. Arvioitu valmistumisaika 9 kk rakentamisen aloittamisesta. TARJOUS! Hyödynnä nopean varaajan etu! Kuudelle ensimmäiselle varaussopimuksen ja asuntokaupan tehneelle rakentaja maksaa asunnon varainsiirtoveron ( 2% velattomasta hinnasta). Lisäksi varaaja saa Mielen pesutornin asennettuna (31.8.2018 asti), edut edellyttävät asuntokaupan tekoa myyntivalmiuden alkaessa. Kysy lisää ja sovi esittely Aila Valta 0400 498246 tai aila.valta@laatuneliot.fi

Asemakaava

Rakennus A

Rakennus B

Rakennus C

Uudet työmaat

  • Vierumäen koulun laajennus/päiväkoti, Heinola.1 090 m3.
  • Mikkelin Pesula Oy, MIPE-laajennus, Mikkeli. 9 550 m3.
  • ESPER, Kuuma sairaala vaihe 2A, Mikkeli. 6 060 m3.
  • Pertunmaan seurakuntalo, Pertunmaa. 820 m3.
  • Asunto Oy Lahden Lauhakatu. 16 asunnon uudiskohde rivitalo, Lahti.
  • TA-Asumisoikeus Oy, Muinaisrannantie 7. Uudiskohteet kerrostalo ja rivitalo yht. 41 asuntoa, Helsinki. 8 650 m3.
  • Sipoon pääkirjaston sisäpuoliset korjaus- ja muutostyöt, Sipoo. 11 080 m3.
  • Okmetic Oy, Piikiekkotehtaan laajennus, Vantaa. 20 000 m3

...........................................................................................................................................................

Kohteemme Villa Huvi sai vuoden 2015 HURRAA-kunniamaininnan!

Hurraa-palkinnon jakaa Espoon rakennusvalvontalautakunta ja rakennusvalvontakeskus. Tunnustuspalkinto on espoolainen hatunnosto ajankohtaiselle, erityisen ansiokkaasti ja onnistuneesti toteutuneelle, rakennettuun ympäristöön liittyvälle teolle. Arjen rakennetulla, fyysisellä ympäristöllä on kiistaton merkitys ihmisen hyvinvoinnille.

Palkittu kohde, Villa Huvi, on kehitys- ja liikuntavammaisille nuorille rakennettu asuntoryhmä. Hanke mahdollistaa nuorten itsenäisen asumisen mahdollisimman hyvin ns. kahden oven periaateratkaisulla. Tulevat asukkaat saivat vaikuttaa myös suunnitteluun mm. asuntopohjien ja materiaalivalintojen osalta.

Palkinnon perustelussa mainittiin, että kohde on sovitettu onnistuneesti ympäröivään pientaloasutukseen ja rakennuspaikkaa ympäröivään arvokkaaseen kalliometsäalueeseen. Rakennuksessa on onnistuttu välttämään laitosmaisuus sekä rakennuksen massoittelussa, ja julkisivujen käsittelyssä että sisätilaratkaisuissa. Pihasuunnittelu on kasvivalikoimineen (myös hyötykasveja) ja toimintoineen laadittu huolella.

Kohteen rakennuttajana oli Aspa-säätiö ja kohteen koko on 3 900 m3.

Vuosittain jaettavalla HURRAA-tunnustuksella palkitaan yksi tai useampi Espoon rakennusvalvonnan tarkoitusperiä esimerkillisesti toteuttava tai edistävä teko. Palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2014. Vuonna 2015 Villa Huvin lisäksi tunnustuspalkinnon sai Jorvin Päivystyslisärakennus.

Espoon aineistopankki, kuvaaja Anneli Lyytikkä.